Blog

 • ITconfig.ro lanseaza servicul Web2SMS

  Posted 5 iunie, 2013 By in Blog With | 1 Comment

  imagesAvem placerea sa te anuntam ca am lansat serviciul Web2SMS. Acum poti trimite direct din contul client sms-uri catre orice numar de telefon mobil din Romania. Poti trimite pana la 1 000 de sms-uri dintr-un singur click. Serviciul te poate ajuta sa-ti promovezi propriile tale produse si servicii prin intermediul SMS. Costa numai 0.05 Euro (TVA inclus) per SMS. Este necesar sa ai credit in cont pentru a trimite sms-uri. Poti adauga credit oricand prin oricare din modalitatile de plata disponibile. Tarifarea se face per sms trimis indiferent daca el ajunge sau nu la destinatie.

  De asemenea iti poti seta o serie de notificari prin sms legate de facturile emise, tichete de suport si alte informatii personale. Pentru detalii acceseaza contul tau de client la www.itconfig.ro/clienti sectiunea Extra > Notificari prin sms.
  Poti vizualiza in contul client oricand lista sms-urilor trimise.

  Tot pe aceasta cale te anuntam ca pentru serviciul Reincarcare Electronica nu mai poti folosi creditul aflat in contul de clienti. In schimb am scazut preturile pentru cartelele de reincarcare cu 10%.

  Trimite SMS